Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

 

 

A hrtitkok.hu weboldal használatával kapcsolatosan az alábbiakat fogadja el az oldal olvasója:

 

1. A hrtitkok.hu weboldalon található képek, szövegek, adatok, logo szerzői jogvédelem alatt állnak, a szerző szellemi tulajdonát képezik. 

2. A fentiek alapján a hrtitkok.hu weboldal tartalmának vagy annak bármely részletének másolása, terjesztése, sokszorosítása kizárólag a szerző írásos és előzetes hozzájárulása mellett lehetséges.

3. A hrtitkok.hu weboldalról, illetve a hozzá kapcsolódó www.facebook.com/hrtitkok facebook oldalról az információk módosítása nélkül szöveget, képet, adatot lemásolni, átvenni, közölni kizárólag a pontos hivatkozás feltüntetésével és aktív webes linkkel lehet, melyeknek a hrtitkok.hu weboldalra vagy a www.facebook.com/hrtitkok nevű facebook oldalra kell mutatniuk. 

4. A hrtitkok.hu weboldalról a szerző engedélye nélkül történő tartalom másolása vagy a szerző feltüntetése nélküli közlés, terjesztés esetén napi 40.000 Ft+ÁFA kötbért számolunk fel oldalanként.

5. A hrtitkok.hu weboldal és a szerző a honlapon megjelenített információk további felhasználásából, a honlap esetleges meghibásodásából vagy nem megfelelő működéséből származó károkért nem vonható felelősségre.

 

Cookie-k elfogadása