Visszajelzések

Visszajelzések

„Kedves Ibolya! Ez egy igazi, hasznos tréning volt, sok információval és remek hangulattal :)
Bátran ajánlom majd ismerőseimnek, ügyfeleimnek a szakértelmedet!”
M. Ildikó, 2018. február
„Kedves Ibolya! A tréning nagyon hasznos volt számomra, végre átlátom a gyerkőcökkel kapcsolatos juttatási és munkaügyi dolgokat! Köszönöm a segítségedet!”
Sz. Alexandra, 2018. február
„Nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek Ibolyát, akinek bármilyen HR témában segítségre van szüksége! Kedves, barátságos, aki ismeri a szakma csínját-bínját, és naprakész információkkal rendelkezik egy esetleges jogszabályváltozást követően is. A tanácsadásra nagyon felkészülten érkezett, a kérdéskört alaposan végigjárva számos kiegészítő információval és írásos anyaggal látott el, melyek a későbbiek során is hasznosak voltak. Ezeket a munkába való visszatéréskor, a munkáltatóval való tárgyaláskor is jól tudtam használni! Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget, és további sok sikert kívánok!  :) ”
K. Éva, 2018. április
„Én 2 gyerek és 4 otthon töltött év után ültem le Ibolyával egy tanácsadásra, ahol rengeteg hasznos információt kaptam tőle a munkába állással kapcsolatos lehetőségeimről, jogaimról. A tanácsadás teljesen személyre szabottan zajlott, nem általános példákat hozott, hanem olyan kérdéseket, ami az én tovább lépésemet segítette. A tanácsadásnak köszönhetően felkészülten és magabiztosan vehettem fel újra a munka fonalát. Köszönöm utólag is, és mindenkinek szeretettel ajánlom, hiánypótló szolgáltatás!”
B. Rita, 2017. június
„Saját tapasztalatból tudom, hogy Ibolya valóban hasznos segítség lehet bárkinek, akinek munkaügyben, TB ügyben van szüksége ötletekre. Én mint, pénzügyi területen dolgozó szakember is kaptam tőle jó ötleteket, hasznos tanácsokat arra vonatkozóan, hogyan és milyen koreográfia szerint érdemes kezelni egy több lábon álló jogviszonyt, hogy a legtöbbet hozzam ki belőle. Ezért szívből ajánlom Őt mindenkinek!”
K. Szilvia, 2016. március
„Néhány napja találkoztam Ibolyával, és nekem is sokat segített. Szívből ajánlom mindenkinek, akinek kérdése van a munkahelyre való visszatéréssel kapcsolatban, illetve bármilyen munkaügyben, álláskeresésben. Ibolya felkészült, precíz, segítőkész, kedves, érthetően magyarázza el a jogi formulákat, a törvényből a megfelelő részeket kiemelve írásban is kaptam segítséget, szakmai anyagot. Keressétek őt bátran!”
Ú. Enikő, 2015. szeptember
„A napokban találkoztam Ibolyával egyéni tanácsadás keretében, mindenkinek nagyon ajánlom őt, legyen szó akár álláskeresésről (önéletrajz készítés, interjúra való felkészítés), akár munkaügyi tanácsadásról. Ibolya szakmailag és emberileg is maximálisan meggyőzött: alapos, precíz, naprakész, valódi szakmai tudás és gyakorlat áll mögötte. Előzetesen felkészült "belőlem", ill. a szakmai önéletrajzomból, ezáltal már az első személyes találkozónk is hatékony és igazán eredményes volt. Olyan információkat, praktikákat adott, melyekhez máshonnan nem tudtam volna hozzájutni, valamint valóban gyakorlati tudást szereztem, amely magabiztosabbá tesz a munkaerőpiacon. Ibolya, nagyon köszönöm és további sok sikert kívánok a tanácsadásodhoz!”
K. Zsuzsanna, 2015. március
„Ibolya tanácsadását csak ajánlani tudom, nagyon hasznos volt! Az elmúlt pár hónapban többször is találkoztunk, felkészített a GYES-ről való vissza(nem)térésre, kijavította az önéletrajzomat, és a jövőben előttem álló álláskereséshez is sok tanácsot, segítséget kaptam tőle, miután elvégeztem a komplex álláskeresési tréningjét.”
T. Katalin, 2015. október
„Én is nagyon ajánlom Ibolyát, az az összeg, amit a tanácsadásra költötök bőven megtérül, mert általa jó irányba indultok el. Ibolya pontos, nagyon felkészült, biztos válaszokat ad minden kérdésetekre. Számos nyomtatott szakmai anyagot is kaptam tőle, amik később is hasznosnak bizonyultak. Nekem nagyon sokat segített, köszönöm!”
K. Bernadett, 2016. október
„Szívből ajánlom nektek Ibolyát minden HR kérdéssel kapcsolatban!
Nekem egy kedves, felkészült, szakmájához értő és szerető embert sikerült személyében megismernem!
Tanácsadás után sem engedte el a kezemet, így amennyiben további kérdéseim merültek fel, nyugodt szívvel fordulhattam hozzá! Igazán ki lettem okosítva munkaügyekben, ami nagy segítséget jelentett a munkáltatómmal folytatott megbeszélésen, melynek köszönhetően a munkáltatóm jóval nagyobb összeget fizetett ki számomra, mint amennyire én számítottam!
Hálásan köszönöm a sok jó tanácsot, Ibolya, nélküled ez nem sikerült volna!”
Sz. Nikolett, 2015. november
„Én is csak ajánlani tudom Ibolya tanácsadását, a családtámogatási/TB területhez is nagyon ért. Én 6 hónapos terhesen, problémás munkaviszonnyal kerestem őt fel és neki köszönhetően sikerült mindent megoldanom, a lehető legjobb döntést meghoznom mind a magam, mind a családom részére, sőt Ibolya tanácsainak köszönhetően az igénybe vehető legtöbb családtámogatási juttatást is meg fogom kapni, így a családi kasszánkba is a maximum összeg kerül. Ibolya nagyon köszönöm a segítségedet, nemcsak szakmailag, hanem emberileg is a maximumot nyújtottad; látszik, érződik minden mondatodon, hogy Te is édesanya vagy és valóban szíveden viseled az anyukák, kismamák sorsát!”
D. Szilvia, 2017. december

Cookie-k elfogadása